Een maairobot met maar 1 doel: uw inspanningen omvormen in vrije tijd.
De robotmaaier van Wiper is een automatische grasmaaier met geavanceerde kunstmatige intelligentie. Onze maairobot werkt onafhankelijk, snel en efficient!
Wiper robotmaaiers onderhouden uw gazon volledig zelfstandig.
Wiper Eco Robot kan voor elke gazonsoppervlakte tot maar liefst 20.000M² een oplossing bieden.
Door de versnipperfunctie van het robuste roestvrijstalen maaiblad hoeft u geen grasresten meer af te voeren.
De robot is vrij om zich te verplaatsen binnen een specifiek werkgebied, afgebakend door een ondergrondse omtrekkabel tot max. 10cm diep.
De omtrekkabel heeft ook als functie het begrenzen van bloemperken, obstakels lager dan 15 cm en andere specifieke gebieden die niet gemaaid hoeven te worden.

Robotmaaier = Meer vrije tijd

Meer vrije tijd!

Tijd is kostbaar tegenwoordig en verplichtingen zijn er meer dan genoeg. Gebruik daarom elke vrije minuut voor uzelf. U hoeft uw gazon niet meer zelf te maaien, het gras af te voeren of te wachten op ideaal “Grasmaai-weer”.
De robotmaaier van Wiper bespaart u tijd! Tijd die u veel beter met uw familie of vrienden kunt doorbrengen of aan hobby’s kunt besteden.

Wiper en EEVRO

EEVRO heeft al meerdere jaren ervaring met het onderhouden van de machines van Wiper. Deze ervaring zorgt ervoor dat de machines geen geheimen meer kennen en u met al uw problemen kan langskomen.  Een volledig overzicht van onze onderhoudwerkzaamheden van Wiper vindt u onderaan deze pagina. Mocht het product er niet bij staan dan kan u altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag verder met een gepersonaliseerd en passende oplossing.

Naast het onderhoud verkopen wij ook verschillende artikelen en onderdelen van Wiper, voor meer informatie hierover kan u terecht in de online shop van EEVRO. Ook hier geldt dat als het gewenste product niet online staat u altijd contact met ons kan opnemen zodat we kunnen zoeken naar een geschikte oplossing voor uw probleem.

Samen met KNOPERT bieden wij u de beste service.

Waarom een tuininspectie?

De keuze van een robotmaaier wordt niet alleen bepaald door de oppervlakte van uw gazon.
Elk gazon heeft specifieke kenmerken, denk hierbij onder andere aan de vorm, de hoogte verschillen en de grootte van het te onderhouden oppervlak.
Ook de complexiteit van het gazon en het aantal te onderhouden gebieden wegen mee in de keuze voor een Wiper Maairobot.

Een tuininspectie is dan ook zeker aan te raden.

Door het uitgebreide assortiment aan maairobots kan Wiper MaaiRobot u voorzien van advies op maat.
Elke maairobot heeft namelijk unieke eigenschappen waardoor de werking op een bepaald soort gazon wordt geoptimaliseerd.

Wiper Maairobot biedt u deze tuininspectie vrijblijvend aan!

Vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor gratis robot keuze advies.