ONDERHOUD

Onderhoud is zeer belangrijk voor uw machine. Als dit niet gebeurd heeft het apparaat geen lang leven. Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw vele jaren plezier van uw tuinmachines heeft.

EEVRO bied goede service en eerlijk advies. Scherp geprijsd, bel ons voor een afspraak! We bieden een compleet assortiment aan onderdelen van onder andere: Granit voor alle bekende merken, Stihl, Stiga, Husqvarna, Honda, Shindaiwa, Sabo, MTD, Jonsered, John Deere en nog vele andere merken.

Het onderhouden van uw machine bestaat uit: nakijken, repareren of vervangen. Bij revisie worden alle draaiende onderdelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Als de kosten te hoog oplopen naar waarde van uw machine, nemen we altijd contact met uw op! Hierbij zoeken we naar de beste oplossing voor u, dit kan zijn het repareren van uw machine of de aanschaf van een nieuwe machine.
Ook verzorgen wij de jaarlijkse winteronderhoudsbeurt van uw tuinmachines. Dan weet u zekere dat u deze weer de gehele zomer kunt gebruiken. Als u niet de mogelijkheid heeft om uw tuinmachine te brengen, kan deze in overleg altijd bij u opgehaald worden.

Tevens beschikt EEVRO over een servicewagen welke in staat is om reparaties op locatie te verrichten.