Wist u dat? Viking in 1981 is begonnen met hakselaars? De productie hierin werd verder uitgebouwd. 3 jaar later startte Viking met de ontwikkeling van grasmachines. In 1993 nam de oprichter van Stihl ook Viking over. In 2006 blikt viking terug op 25 succesvolle jaren, wat begonnen was met een tuinhakselaar heeft Viking zich stap voor stap naar een groot assortiment tuinmachines gewerkt. “Maaiplezier” de slogan van Viking. De Zwitserse onderneming biedt een breed assortiment van onder andere, grasmaaiers, robotmaaiers, Motorhakfrezen, tuin hakselaars. Een voordeel van benzine grasmaaier van Viking is dat hij eenvoudig omgebouwd kan worden tot mulchmaaier, waarmee het gehakselde gras niet meer opgeruimd hoeft te worden en tevens dient het als goede messtof op uw gazon. Dat is gelijk maaien en bemesten! Voor meer informatie over de producten van dit fantastische merk kan u een kijkje nemen op de website.

logo-viking-gmbh-companybig

Viking en EEVRO

EEVRO heeft al meerdere jaren ervaring met het onderhouden van de machines van Viking. Deze ervaring zorgt ervoor dat de machines geen geheimen meer kennen en u met al uw problemen kan langskomen. Niet alleen de eerder genoemde artikelen kunnen we onderhouden, maar ook tractoren, robotmaaier, zitmaaier, loopmaaier en frontmaaiers. Een volledig overzicht van onze onderhoudwerkzaamheden van Viking vindt u onderaan deze pagina. Mocht het product er niet bij staan dan kan u altijd contact met ons opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag verder met een gepersonaliseerd en passende oplossing.

Naast het onderhoud verkopen wij ook verschillende artikelen en onderdelen van Viking, voor meer informatie hierover kan u terecht in de online shop van EEVRO. Ook hier geldt dat als het gewenste product niet online staat u altijd contact met ons kan opnemen zodat we kunnen zoeken naar een geschikte oplossing voor uw probleem.

GRASMAAIERS & TUINFREZEN

  • grasmaaiers,
  • robotmaaiers,
  • zitmaaiers,
  • verticuteermachines,
  • tuinhakselaars
  • motorhakfrezen